Iets over mijzelf

home

iets voor jou?

achtergrond

Bert Hellinger

literatuur

links

agenda

iets over mijzelf

contact

Ulrik van Beyma

Naast het runnen van een softwarebedrijf (www.qprcostcontrol.com) ben ik in 2003 voor het eerst in aanraking gekomen met familieopstellingen in een workshop van Marina Alers en Herman-Jan Stroes (www.opstellingen.net). Wat was dat prachtig! Ook nu nog word ik iedere keer diep geraakt bij het meemaken van wat er speelt bij verschillende mensen en welke invloed daarbij uit het systeem komt.

Vanaf dat moment heb ik regelmatig workshops gevolgd bij Herman-Jan Stroes/Marina Alers, Mark Gankema (www.orde-vd-liefde.nl), Wibe Veenbaas (www.phoenixopleidingen.nl), het Hellinger instituut (www.hellingerinstituut.nl), Indra Torsten Preiss (www.atelierlevenskunst.be), Bert Hellinger zelf in Zuid Duitsland (www.hellinger.com), Evelien Hogeweg (www.evelienhogeweg.nl) en Maria Schilt (www.mariaschilt.nl).

In 2007-2008 heb ik de basisopleiding familieopstellingen gevolgd aan het Hellinger instituut Nederland (www.hellingerinstituut.nl) en heb ik flink wat literatuur op het gebied van familieopstellingen gelezen, (zie het overzicht literatuur). Daarna in 2009-2010 de vervolgopleiding familiopstellingen, wederom bij het Hellinger Instituut.
Samen met Cees-Jan Buurman heb ik in de periode (2008-2011) zo'n 25 workshops opstellingen gegeven.

Daarna heb ik 2015 het opstellingenwerk weer opgepakt. Om eens een ander invalshoek te zien dit maal bij een ander instituut, het NTI-NLP (www.ntinlp.com). Inmiddels participeer ik daar in de opleiding Systemisch Werk als (hoofd)assistent.

Iedere keer dat ik met opstellingen bezig ben geeft dat veel energie en mooie inzichten. Ik deel dit graag met anderen in het geven workshops familie-opstellingen en bij de opleiding aan het NTI NLP.

Ik ben getrouwd met Margot en samen zijn we vader en moeder van onze zoon Sjoerd (1997) en dochter Femke (1999).
www.familie-opstellingen.nl